Overal opa’s en oma’s - Liliana Erasmus & Jeroen Hoogerwerf

Overal opa’s en oma’s - Liliana Erasmus & Jeroen Hoogerwerf
Merk: Levendig Uitgever
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 15,40€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

OVERAL OPA'S EN OMA'S  
Twintig gedichten en verhalen
Liliana Erasmus & Jeroen Hoogerwerf

Overal opa's en oma's zit bij de selectie voor de Kinderjury 2017 (10 - 12 jaar). 

Hier, daar en overal zijn opa’s en oma’s. De verhalen en gedichten komen uit alle windrichtingen. Ze kunnen wat Arubaans temperament hebben, geschreven door Liliana, en ook wat Hollandse nuchterheid, geschreven door Jeroen. Soms zijn de verhalen geïnspireerd op eigen herinnering en soms op verhalen, legenden en sprookjes uit vergeten tijden.

Verrassend of voor de hand liggend, lichtvoetig of zwaar, humoristisch en toch leuk, de verhalen en gedichten in Overal opa’s en oma’s hebben wat te vertellen en nodigen uit om aan kinderen en kleinkinderen voor te lezen!

Dit boek past bij het thema van de Kinderboekenweek 2016: opa's en oma's, voor altijd jong.
Het boek is geschikt voor kinderen tussen 10 - 12 jaar.

Illustratie: Mariëlla van de Beek

RECENSIE
"Als ik uit alle boeken over het thema “opa en oma voor altijd jong” één keuze zou moeten maken dan denk ik dat het dit boek is. Twintig gedichten en verhalen vanuit verschillende windrichtingen. Warm en sprookjesachtig; vanuit Guatemala, West-Afrika, Spanje, Laos, Noord Amerika en Aruba. Ook nuchtere verhalen, maar o zo mooi uit Nederland en bijvoorbeeld Duitsland.

Steeds over het thema ouderen.
Prachtige paginagrote illustraties die perfect bij het verhaal passen en liefde en humor uitstralen. Een geweldige voorleesbundel met verhalen en een paar gedichten voor een heel brede doelgroep. Eigenlijk wel een boek dat in geen enkele (school)bibliotheek mag ontbreken en een aanrader om in huis te hebben". - Ineke van Nispen Boekhandel Van Kemenade & Hollaers

Hardcover | 48 pagina’s | Levendig Uitgever | De Meern | 2016
ISBN  978 94 91740 43 5

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2019