Bingo! - Clark Accord

Bingo! - Clark Accord
Merk: Nijgh & Van Ditmar
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 20,55€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

BINGO!
Clark Accord

ROMAN

Bingo! vertelt het verhaal van een avond uit het leven van de 49-jarige Leanda en haar 22-jarige dochter Naomi. Moeder en dochter zijn gevangen in een cirkel van armoede, hebzucht, wederzijds onbegrip, eenzaamheid en verlangen naar geluk.

Bijna dagelijks nemen ze de bingobus van Rotterdam naar Amsterdam. In de Suikertuin, een bingohal op de Amsterdamse wallen, hopen ze een financiële slag te slaan. Deze avond gaan ze spelen voor de jackpot, nog onbewust van de grote verrassing die hun te wachten staat en die het leven van beide vrouwen totaal overhoop zal halen.

Met Bingo! schreef Clark Accord een realistische, ontroerende en geestige roman over wat ook wel de 'golfbaan der armen' wordt genoemd.

CLARK ACCORD werd geboren op 6 maart 1961 te Paramaribo, Suriname. In 1999 verscheen zijn debuutroman De Koningin van Paramaribo, die momenteel de achtentwintigste druk beleeft en is uitgegeven in Duitsland, Spanje, Latijns Amerika en Finland. Aan de verfilming van De Koningin van Paramaribo wordt gewerkt. In januari 2005 verscheen zijn tweede roman, Tussen Apoera en Oreala. Zijn laatste roman Plantage d'Amour verscheen postuum in 2011.

Nederlands hardcover | 236 pagina’s | Nijgh & Van Ditmar | Amsterdam | 2007
ISBN  978 90 388 0024 0

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2019