Title - Rosabelle Illes

Title - Rosabelle Illes
Merk: Self Published
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 15,00€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

TITLE
Rosabelle Illes

KORTE VERHALEN, GEDICHTEN, OVERPIJNZINGEN 

Title behelst verschillende thema's van filosofische aard. Eenvoudige vragen over het dagelijks leven, maar ook vraagstellingen over het transcendentale leven. De schrijver behandelt onderwerpen die onderzocht en ontwikkeld zijn door filosofen, zoals het verschil tussen mens en dier, de rol van taal, ongelijkheid in de samenleving en de vrijheid.

Het boek is samengesteld uit korte verhalen, gedichten en enkele gedachten van de schrijver. Vrije keuze en hoe om te gaan met sociale druk in een kleine gemeenschap is een thema die de schrijver behandelt in haar korte verhalen. Commercialisering in de samenleving en hoe mensen en hun vooruitzichten verandert is een ander thema die ze verkent. In haar korte verhalen wordt de lezer geconfronteerd met een ruimschoots aan andere onderwerpen om over na te denken. De schrijver geeft haar mening op een aantal onderwerpen, maar laat de meeste over aan het gezond verstand van de lezer. In haar gedichten benadrukt zij het belang van emotie, die ons de middelen geeft om elkaar beter te begrijpen.

BOEKRECENSIE
“Illes schrijft vloeiend, serieus en met een vleugje humor."  - Eric Illes, AWE MAINTA

ROSABELLE ILLES is een dichter/schrijver en performer van het eiland Aruba. In 2005 lanceerde ze haar eerste collectie gedichten Beyond Insanity [Voorbij waanzin] en in 2010 bracht ze Spiel di mi Alma [Spiegel van mijn ziel] - een verzameling van poëzie geschreven in haar moedertaal Papiaments. Haar stukken verkennen meestal onderwerpen en aspecten van het leven die ze niet begrijpt. Meditatie en het sporadische bereiken van zen momenten bewerkstelligt inspiratie die de vaagheid verduidelijken. Door de inspiratie en de productie bereikt ze haar doel om te leren. Dit is de reden waarom ze voortdurend beweert "de inspiratie inspireert mij."

Illustratie: Khai Khenti Illes

Engels | paperback | 92 pagina’s | Eigen beheer | Aruba | 2016
ISBN  9 789990 460919

 

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2020