Bencho ta rebeldia - Olga J. Buckley

Bencho ta rebeldia - Olga J. Buckley
Merk: UNOCA
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 14,95€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

BENCHO TA REBELDIA                  [Bencho verzet zich]
Olga J. Buckley

KINDERBOEK

Bencho word een tiener en gaat zich steeds meer verzetten. Hij vindt dat hij het goed doet op school en zodoende moet iedereen hem met rust laten. Desondanks schrikt hij van zichzelf een keer dat hij met vuistslagen op de lessenaar van Meneer Willems sloeg. Hoe zal het met Bencho verder vergaan? Zal hij een middenweg kunnen vinden en de uitdagingen die hem te wachten staan kunnen aangaan?

OLGA J. BUCKLEY werkte jarenlang in het onderwijs op Aruba. Daarnaast schrijft zij kinderboeken en ook gedichten. Het eerste boek in de Bencho serie is in 2006 verschenen met als titel Bencho ta dual. Vlak daarna in 2008 kwam Bencho ta gana un bais uit.

Olga heeft twee dichtbundels uitgebracht Curashi (2002) en Sin wak patras (2008). Als dichteres nam zij in 2005 deel aan het literair festival Crusa Lama; het variant van de Nederlandse “Winternachten” op Aruba en Curaçao.

Olga Buckley is een fervente voorstander van het voorlezen aan opgroeiende kinderen. Vandaar dat ze in 2007 het project “Bon Nochi Drumi Dushi” voor het stimuleren van het voorlezen in het leven riep. De Stichting “Bon Nochi Drumi Dushi” geeft aandacht aan het voorlezen aan jonge kinderen door onder andere families thuis te bezoeken om voor te lezen en ouders te informeren over het belang van het voorlezen. De stichting heeft een serie van DVD’s uitgebracht zodat ouders ook zelf aan de slag kunnen.

Papiaments | hardcover | 85 pagina’s | UNOCA | Aruba | 2013
ISBN  978 99904 1 827 9

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2020