Bloemies - Frank Ong-Alok

Bloemies -  Frank Ong-Alok
Merk: In de Knipscheer
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 25,00€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

BLOEMIES
Frank Ong-Alok

KINDERGEDICHTEN

Bloemies is een multimediaal prenten-, liedjes- en verhalenboek met cd voor kinderen van 0 tot 100 jaar. De veertien liedjes en zes verhalen worden ten gehore gebracht door Gerda Havertong, Orlando Milan, Hakim, Fleur Tolman, Frank Ong-Alok en kinderzanggroep Eigenwijsje. Gitarist en componist Frank Ong-Alok verzamelde door de jaren heen liedjes die hij voor zijn eigen kinderen verzong (zingend verzon). Zo ontstonden de meeste liedjes op Bloemies. Enkele bestaande liedjes w.o. twee oud-Hollandse zijn in een passend arrangement vervat.

Aan de totstandkoming van de cd werkten verder mee de muzikanten Wytze van der Zweep op drums en percussie, Joep van Rhijn trompet en bugel en Ronald Snijders op dwarsfluit. Alle liedteksten en verhalen zijn in het boek opgenomen en geïllustreerd met prachtige prenten van Fleur Tolman en Amara & Aïsha Ong-Alok.

FRANK ONG-ALOK componeerde al eerder voor kinderen. Zo tekende hij in 1987 voor de muziek op teksten van Astrid Roemer op de kinder-lp Wat heet anders. In 2009 werkte hij opnieuw samen met Astrid H. Roemer en zette hij voor het album Omhels mij zeventien gedichten van haar op muziek met zijn groep FttP (Flower to the People). De Surinaamse roots van Frank Ong-Alok klinken door in al zijn muziek, een akoestische mix van Latin, Jazz, Pop, Blues, Folk en Worldbeat.

Incl. muziek CD

Nederlands | paperback + CD | 56 pagina’s | UItgeverij In de Knipscheer | Haarlem | 2013
ISBN   978 90 6265 837 4

Luister naar het liedje "In Mei"

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2020