Lizzy Lizard - Robin Boasman

Merk: House of Nehesi Publishers
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 15,00€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

LIZZY LIZARD
Robin Boasman

KINDERBOEK

Op zoek naar nieuwe vrienden neemt kleine Lizzy Lizard een lange wandeling, die snel in een avontuur in en rond Philipsburg verandert. De illustraties in het boek brengen een gevoel van magie over van plekken die bekend zijn voor kinderen tussen 4 tot en met 9 jaar oud. Ontmoet vertederende dierlijke persoonlijkheden, zoals Suzy Soldier Crab, Iggy Iguana, Missy Mongoose en Pico Pelican. Lizzy Lizard zal populair zijn bij vertrouwde onafhankelijke lezers; en bij gezinnen die het samen  lezen en fascinerende dieren en drukken plaatsen van St. Martin ontdekken.

BOEKRECENSIES
Lizzy Lizard
 is Robin Boasman’s darling contribution to the children’s literature of the Caribbean. What an absolute delight to get the grand tour of St. Martin with Lizzy Lizard and her new friends! --Jamie Alleyne, Learning & Child Development Consultant

"Lizzy Lizard left me wanting more" door Melba A. Wescott

ROBIN BOASMAN werd geboren in Philipsburg, St. Maarten, en ontving haar onderwijsbul aan de Universiteit van St. Maarten. Tijdens haar studie werkte ze als een begeleider, hielp kinderen met hun huiswerk en gaf remedial lessen. Boasman doceert momenteel op deSister Magda Primary School. Volgens Boasman, is uiterst belangrijk voor kinderen om te lezen, maar kinderen zullen waarschijnlijk meer lezen wanneer ze hiervan genieten en dat wat ze lezen betrekking heeft op dingen die zij kunnen herkennen. Zodoende is het verhaal van Lizzy Lizard ontstaan. Robin Boasman is een moeder en Lizzy Lizard is haar eerste boek.

Het  boek is voor kinderen van 4 - 9 jaar oud. Ook oudere kinderen vinden het leuk.

Engels | paperback | 34 pagina’s | House of Nehesi Publishers | St. Martin, Caribbean | 2013
ISBN  978 0 9888252 1 5

 

 

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2020