Sombra di recuerdo - Quito Nicolaas

Sombra di recuerdo - Quito Nicolaas
Merk: BookIsh Publishers
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 21,95€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

SOMBRA DI RECUERDO        [Schaduw van herinneringen]
Quito Nicolaas

ROMAN

Vier vrienden komen gedurende hun leven bij elkaar en reflecteren op het verleden. Over hun leven, de relaties die zij aangaan, over de politiek en de ontwikkelingen op het eiland waar ze vandaan komen. En tevens over hun onderlinge relaties die in de tijd conflicterend zijn danwel verzoenend. In elke fase van hun leven komen zij uitdagingen tegen die zij moeten overwinnen om aan het dagelijkse routinematige leven te  ontsnappen. De gevolgen van de kolonisatie, cultuur van gehoorzaamheid en emancipatie zijn onderliggende onderwerpen in het leven van deze vier vrienden. De balans tussen goed en kwaad loopt als een rode draad door het boek.

BOEKRECENSIE
'E novela ta hiba e lector cada biaha den diferente tempo, convertiendo e novela den un laberinto, unda e lector hunt cu e narrador ta purba di busca e berdad di bida. Realidad y fantasia ta wordu mescla den otro. asina no solamente ta existi diferente tempo, un diferente realidad, sino tambe un diferente localidad den e novela.' - Joe Fortin, Teoretico literario

Volgens Joe Fortin, literaire theoreticus, neemt de roman de lezer mee in verschillende tijden, waardoor de roman een labyrinth wordt waar lezer en verteller poogt op zoek te gaan naar de realiteit van het leven. Werkelijkheid en fantasie zijn met elkaar verstrengeld. Zodoende bestaat niet alleen verschillende tijden, verschillende werkelijkheden, maar ook verschillende plaatsten in de roman.

Papiamento | paperback | 400 pagina's | BookIsh Publishers | Almere | 2013
ISBN  9 789080 597907

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2020