De liefde van don Júbilo - Laura Esquivel

De liefde van don Júbilo - Laura Esquivel
Merk: Arena
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 14,94€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

DE LIEFDE VAN DON JÚBILO
Laura Esquivel

ROMAN

Don Júbilo komt lachend ter wereld en lijkt met zijn geboorte de gave van het geluk te hebben meegekregen. Als volwassen man wordt hij telegrafist in een klein Mexicaanse stadje en net als de telegrafie, die het leven op het Mexicaanse platteland danig veranderde en een einde maakte aan honderden jaren van eenzaamheid, is don Júbilo in staat om mensen nader tot elkaar te brengen. Hij ontdekt dat hij door een paar woorden uit een telegram weg te laten, of juist toe te voegen, de inhoud zó kan veranderen dat in het leven van de betrokkenen alles goed komt.

Hoewel don Júbilo door zijn talent voor taal de liefdeslevens van anderen in goede banen leidt, lukt het hem niet om te communiceren met de enige persoon van wie hij zielsveel houdt: zijn vrouw Lucha.

De liefde van don Júbilo is een hartveroverende roman waarin Laura Esquivel de bekende ingrediënten uit Rode rozen en tortilla's laat terugkeren: liefde, seks, geheimen, magische krachten en de Mexicaanse cultuur.

LAURA ESQUIVEL (1950) werd geboren in Mexico-stad. Van haar eerste roman Rode rozen en tortilla’s werden in 35 landen ruim vierenhalf miljoen exemplaren verkocht. Deze bestseller werd ook verfilmd.

Originele titel: Tan veloz como el deseo
Nederlandse vertaling: Ilona van der Werf-Nieuweboer en Felicitas van Wijk-Gertenaar

Hardcover | 186 pagina’s | Arena | Amsterdam | 2001
ISBN  90 6974 416 3 
 

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2019