Blue Curaçao - Linda van Rijn

Blue Curaçao - Linda van Rijn
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 10,30€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Blue Curaçao
Linda van Rijn

De romantische huwelijksreis van Hannah en Koen naar Curaçao wordt ruw verstoord als Koen tijdens het snorkelen spoorloos verdwijnt. Hannah wordt gek van angst. De plaatselijke politie loopt niet zo hard als Hannah zou willen en ten einde raad gaat ze zelf op onderzoek uit. Die zoektocht brengt onaangename waarheden aan het licht. Als Hannah zelfs voor haar eigen leven moet vrezen, wordt ze geconfronteerd met de vraag of ze Koen wel zo goed kent als ze denkt..

Blue Curaçao is een spannende thriller over een desastreuze liefde die blind maakt en over mensen die zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn.

LINDA VAN RIJN (1974) is na haar studie Literatuurwetenschappen in de reisbranche gaan werken. Eerst in het buitenland als reisleidster op diverse toeristische locaties en tegenwoordig als interimmanager. Al die jaren bleef ze geïnteresseerd in literatuur, las ze alles wat los en vast zat en schreef ze korte verhalen, maar nooit met het doel auteur te worden. Dat veranderde na het lezen van Cruise van Suzanne Vermeer. Inmiddels heeft ze al drie thrillers geschreven Last minute, Piste alarm, Blue Curaçao en Vakantievrienden. In november 2012 verschijnt de nieuwste thriller Winter chalet.

Paperback | 249 pagina’s | Uitgeverij Marmer | Baarn | 2012 | 1e druk
ISBN  978 94 6068 077 9

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2019