Een Reu… reu… reuzenslang! - Curt Fortin

Een Reu… reu… reuzenslang! - Curt Fortin
Merk: Levendig Uitgever
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 12,99€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

EEN REU… REU… REUZENSLANG! / UN CO… CO… COLEBRA GRANDI!
Curt Fortin

TWEETALIG KINDERBOEK

Het prentenboek vertelt het verhaal van de boa die exoot is op het eiland en waarbij het eiland te klein is voor zo'n grote slang: geen ruimte om te leven en geen eten te vinden.

Een verhaal over moed en vriendschap tussen heel uiteenlopende dieren: een warawara, een leguaan, een uil, een slang en een pelikaan.

AUTEUR
CURT FORTIN is in Nederland bekend als acteur en presentator. Hij speelde onder andere een rol in de (soap)series Onderweg naar Morgen en Bon Bini Beach. En hij presenteerde het kinderprogramma Hoela Hoep. Curt debuteerde in 2014 met het boek Yakanuko, een gevaarlijke opdracht. Hij is uitgenodigd om het 2015 kinderboekenweekgeschenk te schrijven voor het 23e Kinderboekenfestival van Aruba.

“Voor het boek dat ik voor de Kinderboekenweek heb geschreven ben ik vooral terug gegaan naar mijn kinderjaren toen ik nog op Aruba woonde. Ik was toen 5. Ik hield van de natuur. De vrijheid om buiten rond te rennen en de dieren om je heen te hebben. Dieren als de Yuwana, Blenchi en Trupiaal. Die komen dan ook in dit verhaal tot hun recht. Het is een bijzonder verhaal over vriendschap en wat het betekent om je daarvoor in te zetten.”

Aanbevolen leftijd: 4 - 8 jaar.

Papiamento vertaling: Lilian Semeleer en Olga Orman
Illustraties door: Mariëlla van de Beek

PRODUCTSPECIFICATIE
Nederlands-Papiaments | hardcover | 32 pagina’s | Levendig Uitgever | De Meern | 2015
ISBN   978 94 91740 31 2

BEKIJKEN
Curt Fortin skypet live net Arubaanse kinderen ivm Arubaanse Kinderboekenweek 2015

 

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2020