Aruban Landscapes - Denis Henriquez

Aruban Landscapes - Denis Henriquez
Merk: Editorial Charuba
Model: Book
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: 14,50€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

ARUBAN LANDSCAPES          [Arubaanse landschappen]     
Denis Henriquez

Verhalen

Aruban Landscapes lag lange tijd in mijn computer. Soms bekeek ik en redigeerde de tekst en maakte aanpassingen. Totdat ik besloot mijn vriend Wim Rutgers de tekst te laten zien. Hij stimuleerde mij het te publiceren,” zegt de auteur bij de presentatie van het boek.
Aruban Landscapes is geïnspireerd op de nostalgische landschappen van Aruba die voortkwamen uit mijn gevoel voor het gebruik van woord en kleur. Zittend langs het water verbeelde ik het leven van de golven die hun weg volgen over de oceaan. De andere verhalen in het boek zijn ontstaan in dezelfde creatieve sfeer.”

DENIS HENRIQUEZ (’45) geboren op Aruba, is een auteur die schrijft in het Nederlands en Papiaments. Hij is als Fysicus afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden en werkte als natuurkundig- en wiskunde docent op Aruba en in Nederland.
Hij staat bekend in de literaire wereld op Aruba en in Nederland. Hij begon met het schrijven van toneelstukken: Mayan Dalia lo ta mi Dalia (1978), Fenchi a gana premio mayo (1981), The Mad T-party (1983) en E sonjo di Alica (1988). Ook schreef hij een gedichtenbundel Kas Pabow (1988). Zijn drie romans zijn het meest bekend: Zuidstraat (1992), Delft Blues (1995) en De zomer van Alejandro Bulos (1999).

Engels | hardcover | 74 pagina’s | Editorial Charuba/UNOCA | Aruba | 2014
ISBN  978 99904 1 848 4

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2018