Rosalie, oma’s danseresje - Indra Hu

Rosalie, oma’s danseresje - Indra Hu
Merk: Self Published
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 10,30€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

ROSALIE, OMA'S DANSERESJE
Indra Hu

JEUGDBOEK

Rosalie, een 12-jarig meisje, heeft veel verdriet, omdat haar grootmoeder, van wie ze houdt, in bed gekluisterd ligt. Oma Van Deursen is namelijk lelijk gevallen en heeft daarbij haar heup gebroken. Ze kan niet meteen aan een heupprothese (een kunstheup) geholpen worden, omdat ze het geld niet daarvoor niet heeft. Het ziekenhuis kan haar wel helpen via sociale steun, maar dan komt oma op een wachtlijst en het kan een tijdje duren voordat ze geholpen wordt. Al die tijd zal oma Van Deursen zo in haar bed moeten blijven liggen. Rosalie voelt de pijn van haar grootmoeder en wil haar helpen. Maar hoe? Ze bedenkt een plan om de kunstheup te helpen betalen. Maar zal het plan lukken? En wat brengt het allemaal met zich mee?
Rosalie, oma’s danseresje is een ontroerend verhaal voor jong en oud.

INDRA HU debuteerde in 2002 met het kinderboek De avonturen van Leena en Jopie: Leena en Jopie ontmoeten Sisi, de luie poes. Zij heeft vanaf toen niet meer stil gezeten en heeft 13 titels op haar naam staan.
In 2012 debuteerde zij met haar jeugdboek Laat mij niet alleen, dat handelt over een schooljongen die hiv-positief is. In dat jaar werd zij gekozen tot ‘Kinderboekenschrijfster van het KBF’.
Rosalie, oma’s danseresje is intussen haar derde jeugdboek de vijftiende titel die ze op haar naam heeft.

Leeftijd: 10 – 14 jaar
Illustraties: Jurmen Kadosoe

Het boek komt met inclusief een bladmuziek van het liedje ‘We Care We Dance’, theme song van het boek Rosalie, oma’s danseresje.

Nederlands | paperback | 48 pagina’s | Eigen Beheer | Paramaribo | 2016 | 1e druk
ISBN  978 99914 63 10 0

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2019