De knijpkat - Liliana Erasmus

De knijpkat - Liliana Erasmus
Merk: Delubas Educatieve Uitgeverij
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 11,30€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

De knijpkat
Liliana Erasmus

Loes verhuist naar een oud huis op een tropisch eiland. Daar vindt ze een ouderwetse knijpzaklamp. In het mysterieuze licht vangt ze een glimp op van het verleden en ze hoort iemand zingen. Haar buurjongen vertelt dat er lang geleden een meisje verdween...

De Arubaanse schrijfster Liliana Erasmus schrijft zowel in het Nederlands als in het Pamiamento, de taal van Aruba. Rima rond di Aruba (Editorial Charuba, 2003) was haar allereerste kinderboek. Het is een zelfgeïllustreerde gedichtenbundel voor de kinderen van Aruba in hun moedertaal Papiamento over de natuur, de gewoontes, het eiland Aruba.
 
Ze mocht het eerste Kinderboekenfestivalgeschenk voor Aruba schrijven: het prentenboek Hopus. Daarna heeft ze hoorspelen geschreven voor een radioprogramma voor kinderen, wat later een luisterboek zou worden. Aruba kreeg eindelijk een ABC Boek in Papiamento met Arubaanse illustraties, nog twee gedichtenbundels voor kinderen met kinderliedjes, twee toneelstukken erbij en hopelijk gauw een kindermusical.
Ze debuteerde in Nederland met een heruitgave van het prentenboek Hopus, Dit boek is haar allereerste jeugdroman.
 
Spannend verhaal voor kinderen in de leeftijd tussen 6- 9 jaar.  

Paperback | 56 pagina's | Delubas Educatieve Uitgeverij | Drunen | 2011

ISBN  978 90 5300 529 3

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2019