Mijn favoriete Arubaanse & Curaçaose gerechten - James Ocalia

Mijn favoriete Arubaanse & Curaçaose gerechten - James Ocalia
Merk: Self Published
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 22,50€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

MIJN FAVORIETE ARUBAANSE & CURACAOSE GERECHTEN
James Ocalia

RECEPTENBOEK

Volgens de schrijver is dit is niet zomaar een kookboek, het is een uitnodiging voor een culinaire ervaring! Het boek bevat veel foto’s en verhalen over zijn beleving van de Arubaanse en Curaçaose gastronomie. De schrijver geeft in korte teksten een beschrijving van de plekken die hij bezocht op de eilanden en de mensen die hij ontmoette gerelateerd aan de eetcultuur. Daarnaast bevat het boek eigenzinnige gedichten en een verzameling van zijn favoriete Arubaanse en Curaçaose gerechten. Culturele aspecten waren leidraad tijdens het schrijven van het boek, zegt de schrijver.

Een aanrader voor mensen die van cultuur, lifestyle, koken en culinaire gerechten houden. Cultuur leeft en dat proef je! Is het motto in het boek.

JAMES OCALIA is geboren op Aruba en heeft deels gewoond op Curaçao. Beide eilanden staan ook bekend voor hun kleurrijke keuken. Van kleins af aan werd hij meegenomen in de keuken van zijn oma op Curaçao en die van zijn moeder op Aruba, waar zijn passie groeide voor de lokale gastronomie. Passie voor het koken besefte hij al gauw heeft niet alleen te  maken met een levensbehoefte of hobby, maar met een levensstijl.
Mijn favoriete Arubaanse & Curaçaose gerechten is zijn eerste werk.

Nederlands | paperback | 147 pagina’s | Eigen Beheer | Aruba | 2016
ISBN  978 90 824388 1 9

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2018