Cicatriz di Mirada - Angelle Stamper

Cicatriz di Mirada - Angelle Stamper
Merk: Self Published
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 15,45€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

CICATRIZ DI MIRADA              [Een blik vol littekens]
Angelle Stamper

Gedichten

Collectie van diepzinninge gedichten geïnspireerd op levenservaringen die een impact hadden op de dichter. De gedichten zijn in diverse talen geschreven: de meeste in het Papiamento (negentien stuks), twee in het Nederlands en twee in het Engels. De gedichten worden vergezeld met illustraties van Angelle. De foto’s zijn bedoeld ter ondersteuning van de gedichten of om de lezer een moment van meditatie, reflectie, rust te bieden na het lezen van een diepzinnig gedicht. Cicatriz di Mirada is haar debuut.

ANGELLE L. STAMPER werd in 1993 geboren op Aruba. Op twaalfjarige leeftijd begon Angelle met het schrijven van gedichten op basis van haar ervaringen. Angelle droeg gedichten op, tijdens verschillende culturele evenementen op Aruba, Curaçao, Nederland en Duitsland. Cicatriz di Mirada weergeeft een periode van 10 jaar dat Angelle actief in de literaire wereld en de wereld van de fotografie was.

Zo heeft zij in 2009 met het gedicht ‘Canando sin destinacion’, in 2010 met ‘Garnachi di Speransa en in 2011 met ‘Bo no mag di bay’ de Arte di Palabra Aruba weten te winnen. In 2010 kwam ze op de tweede plaats op de Arte di Palabra ABC op Curaçao met het gedicht ‘Garnachi di Speransa.’ Zij heeft haar studie altijd goed weten te combineren met haar passie voor het lezen, schrijven, kunst en fotografie. Momenteel studeert zij Medicijnen en zit in haar zesde jaar.

Papiamento | hardcover | 74 pagina’s | Eigen Beheer/UNOCA | Aruba | 2016
ISBN  978 99904 01 1

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2019