Caribbean Crossroads - Charles Croes

Caribbean Crossroads - Charles Croes
Merk: LM Publishers
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 20,10€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

CARIBBEAN CROSSROADS 
Charles Croes

NOVEL

Caribbean Crossroads is de reis van een jonge jongen genaamd Chen en hoe zijn nederige leven eens werd gevuld met actie, conflict, pijn, mythische mysteries en uiteindelijk liefde. Een ervaringsleven van verborgen berichten en harde waarheden. Zie hoe een bescheiden maar nobele jongen uit de achterbuurten van Venezuela terecht kwam in conflicten en verdriet en uiteindelijk vind hij liefde.

In Caribbean Crossroads verplaatst het verhaal zich van een stoffige duisternis naar de pracht van Aruba. We volgen het leven van Chen, als hij de laatste pagina’s van zijn vorige leven achter zich laat. Lukt het hem? Volg zijn belevingen als hij overboord van een handelsschip wordt gegooid en achter gelaten wordt om te sterven. En kom erachter wat hem in leven houd voor de rest van zijn leven – m.n. zijn liefde voor Lanita en voor het eiland Aruba.

Een geweldig verhaal verteld door een ware verhalenverteller die u meeneemt van stof tot dood en van twijfels tot afschuwelijke waarheden, en vervolgens naar wonderlijke realisaties. Charles Croes publiceerde eerde een fotografieboek Aruba-I Am Your Island. Caribbean Crossroads is zijn debuutroman.

Engels | paperback | 224 pagina’s | LM Publishers / Editorial Charuba | Volendam / Aruba | 2018  
ISBN  978 94 6022 467 6

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2019