Glanzende schoenen - Irma Grovell

Glanzende schoenen - Irma Grovell
Merk: Uitgeverij Rheia
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 15,95€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

GLAZENDE SCHOENEN
Irma Grovell

ROMAN

Crystal zit in een relatie met Dominic, maar vliegt halsoverkop wegens familieomstandigheden naar Aruba. Alleen haar collega’s weten waar ze is. Daar raakt ze in gesprek met haar moeder, die vertelt over haar leven met Crystal’s vader. Op Aruba wordt Crystal geconfronteerd met diepgaande gebeurtenissen uit haar verleden. Dominic staat plotseling voor haar en vraagt om opheldering, die ze hem niet kan geven. Waar is ze mee bezig?

Het boek gaat over de invloed van een onverwerkt verleden op problemen in het heden. Het verhaal vertelt over Crystal. een jonge ambitieuze advocate. Opgegroeid op Aruba, afgestudeerd in Nederland en moeilijkheden met haar relaties. Door familieomstandigheden vliegt ze terug naar haar 'roots'. Daar raakt ze in gesprek met haar moeder, die vertelt over haar leven en de ruzies met Crystal's vader. Op Aruba wordt Crystal geconfronteerd met diepgaande gebeurtenissen uit haar verleden. Dan ziet ze ineens in waar ze al die jaren blind voor is geweest. Redt ze op tijd haar relatie? 

IRMA GROVELL heeft jarenlang in het onderwijs gewerkt als lerares Engels. Zij heeft altijd een grote interesse voor schrijven gehad, maar heeft het schrijven pas op latere leeftijd echt ontdekt. Na het volgen van een schrijfcursus schreef ze haar emoties van zich af via korte verhalen. Dat resulteerde in de verhalenbundel Kralen uit de Cariben, waarmee ze haar debuut als schrijfster maakte. Glanzende schoenen is het 2e boek dat zij uitbrengt. 

Nederlands | paperback | 163 pagina’s | Uitgeverij Rheia | Naarden | 2014       
ISBN  978 949 20100 3 2

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2020