Las caras de la suerte - Cristina García

Las caras de la suerte - Cristina García
Merk: Vintage Español
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 14,00€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

LAS CARAS DE LA SUERTE
Cristina García

ROMAN

Het is eind jaren zestig. De Cubaanse Enrique Florit woont samen met zijn flamboyante vader in Zuid-Californië. Marta Claros houdt haar hoofd boven water in de sloppenwijken van San Salvador; ze moest van school om haar familie te onderhouden. En Leila Rezvani is afkomstig uit de betere kringen van Teheran, waar haar moeder zich druk maakt om de schone schijn terwijl haar vader een uitgesproken tegenstander van de sjah is.

Gedurende de volgende twintig jaar zien we hoe Enrique zijn droom van een technische studie opoffert voor zijn plichten als zoon, en hoe zijn droom van een grote liefde verloren gaat in de dagelijkse realiteit. Marta ontvlucht de oorlog in El Salvador en komt illegaal naar de Verenigde Staten waar ze onverwachte kansen krijgt. En Leila tot slot komt tegemoet aan de verwachtingen van haar moeder en belandt in een gearrangeerd huwelijk in het Iran van na de revolutie.

Door een speling van het lot kruisen de paden van Leila, Marta en Enrique elkaar. Leila en Enrique vinden en verliezen elkaar, maar Marta geeft Enrique uiteindelijk weer hoop op een beter leven.

Oorspronkelijke titel: Handbook to luck
Spaanse vertaling: Liliana Valenzuela

Spaans | 305 pagina's | Vintage Español | New York | 2008
ISBN  978 0 307 27681 0

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2020