Go Ahead You’re Home - Tirzah Z.B. Libert

Go Ahead You’re Home - Tirzah Z.B. Libert
Merk: Self Published
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 18,05€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

GO AHEAD YOU'RE HOME                                 [Loopt U Door, U Bent Thuis]
The Caribbean Dream with Grit & Guts             [De Caribische droom met vallen en opstaan]
Tirzah Z.B. Libert

BIOGRAFISCHE ROMAN

Go Ahead, You’re Home in het Nederlands: "Loopt U Door, U Bent Thuis." Dit waren de magische woorden gesproken door de immigratie officier, wanneer wij onze paspoorten bij aankomst op Schiphol overhandigden. Mijn doel als een alleenstaande, fulltime werkende moeder was om met een nieuw, vreedzaam leven in Nederland te beginnen. En een betere toekomst te garanderen voor mij en mijn kinderen. Het betrof een grote doorzettingsvermogen om grenzen te verleggen met een brandend verlangen en vastberadenheid om te slagen.

Go Ahead You’re Home is een ware en aangrijpend verhaal van vergeving, hoop en liefde. Een geloof dat je bergen kan verzetten met een brandend verlangen en vastbesloten om te slagen.

TIRZA ZENOVIA BIENVENIDA LIBERT, een Arubaanse-Dominicaanse, getogen op Curaςao, oprichter en uitgever van COLORSzine, een interculturele en internationale e-zine. Mijn levensdoel is om te dienen en God te behagen door te leven volgens de gouden regel: "Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet." Mijn missie is: “Elke Caribische vrouw wil een rolmodel en ik wil dat rolmodel zijn.”

Engels | paperback | 195 pagina’s | Eigen Beheer | 2016
ISBN  978 0 9966403 9 8

 

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2019