Elk pondje door het mondje - Indra Hu

Elk pondje door het mondje - Indra Hu
Merk: Self Published
Model: Book
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 9,00€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

ELK PONDJE DOOR HET MONDJE 
Indra Hu

JEUGDBOEK

Het is ‘komkommerweek’ en meester Lloyd van de zesde klas benut de tijd leerrijk en gezellig met zijn leerlingen. Ze mogen over een zelf gekozen onderwerp een spreekbeurt houden. Ria, Astrid en Wendy, drie beste vriendinnen, hebben gekozen voor een actueel en zeer belangrijk onderwerp, namelijk ‘Gezonde Voeding’. Ze zullen daarbij ook praten over het belang van sport en over obesitas (vetzucht).
Verschillende leerlingen stellen vragen hierover, maar een paar jongens willen leuk doen en de spreekbeurt verstoren, vooral Mike.
Wil jij weten hoe de klas reageert op de informatie en hoe het afloopt met die plagerige jongens? Lees dan gauw dit boek.

INDRA HU debuteerde in 2002 met het kinderboek De avonturen van Leena en Jopie: Leena en Jopie ontmoeten Sisi, de luie poes. Zij heeft vanaf toen niet meer stil gezeten en heeft 13 titels op haar naam staan.
In 2012 debuteerde zij met haar jeugdboek Laat mij niet alleen, dat handelt over een schooljongen die hiv-positief is. In dat jaar werd zij gekozen tot ‘Kinderboekenschrijfster van het KBF’.
Elk pondje door het mondje is haar 14e boek en haar tweede jeugdboek over een actueel onderwerp.

Leeftijd: 9 – 12 jaar
Illustraties: Jurmen Kadosoe

Het boek komt met inclusief een voedingsschema.

Nederlands | paperback | 40 pagina’s | Eigen Beheer | Paramaribo | 2015 | 1e druk
ISBN  978 99914 63 08 7

Powered By OpenCart
BookIsh Plaza © 2018